PARTNER WORDEN VAN ID PHAR

Gewaarborgde kwaliteit op diverse niveaus

ID PHAR kan bogen op een jarenlange kwalitatieve samenwerking met een aantal geselecteerde partners, bedrijven die complementair zijn in hun producten en dezelfde waarden als ID PHAR onderschrijven.

Technische evolutie staat niet stil, ook niet in de farmaceutische sector. Samen met onze partners zoeken wij naar oplossingen om gezondheidsproblemen op te lossen. Innovatie betekent voor ons zorgen voor gezondheid tegen redelijke prijzen.

ID PHAR waarborgt kwaliteit op verschillende niveaus:

Ontwikkeling

ID PHAR werkt samen met diverse universitaire laboratoria en onderzoeks- en productiebedrijven in Europa. Enkel zo kunnen de beste producten aangeboden worden.

Productgamma

Het gamma van ID PHAR omvat een brede waaier aan producten over verschillende domeinen.

Distributieketen

Zowel de gespecialiseerde farmaceutische groothandels als de apothekers en hospitalen zorgen dat onze producten in optimale en gewaarborgde omstandigheden de gebruiker kunnen bereiken.

Gebruikers

Individuele personen of patiëntenorganisaties worden betrokken bij het ontwikkelingsproces en/of bij de evaluatie van het product wanneer het reeds op de markt is. Op deze wijze kunnen we onze producten bijsturen en laten we deze mee evolueren met de gebruikerswensen.

waarom partner worden van ID Phar? 

  • flexibiliteit en service
  • all-in-one partner
  • exclusief via de apotheek in de BeLux
  • hoogwaardige farmaceutische kwaliteit
  • grondige kennis van de Belgische markt
  • reeds 25 jaar een gevestigde waarde

Contacteer ons

ID PHAR ligt in Zuid-Oost-Vlaanderen tussen Aalst en Ninove. Wegens zijn centrale ligging in België is het gemakkelijk te bereiken en kan het zijn producten vlot verdelen.

ID PHAR bvba
Atomveldstraat 8 bus 2
9450 Haaltert - België
T: +32 (0) 53 68 34 30
F: +32 (0) 53 68 34 44
E: info@idphar.be

Volg ons op