Wettelijke verklaring

De volledige inhoud van deze internetsite is het bezit van of onder controle van IDPhar, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U kunt de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciƫle doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

IDPhar zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden, maar verklaart, waarborgt of garandeert niets inzake de nauwkeurigheid, geldigheid of volledigheid van de verstrekte informatie. IDPhar is niet aansprakelijk voor schade of verwondingen die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot, deze website, of van uw vertrouwen op de informatie die op deze site wordt verstrekt.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar IDPhar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van IDPhar, behalve om de producten of diensten van de ondernemingen te identificeren.

Alle berichten die u naar deze website stuurt, worden beheerd door het Privacybeleid van deze site. IDPhar is vrij om de inhoud van al deze berichten, met inbegrip van ideeƫn, uitvindingen, concepten, technieken of erin vermelde kennis van zaken, te gebruiken. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Degene die naar deze website of anders naar IDPhar berichten stuurt, zal verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en de informatie erin, met inbegrip van de waarheid en de nauwkeurigheid ervan.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. IDPhar behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Door deze site te gebruiken verklaart u zich akkoord met de bepalingen van deze verklaring met inbegrip van ons privacybeleid: telkens wanneer u informatie verstrekt via deze site, stemt u in met het inzamelen, gebruik en vrijgeven van die informatie. Deze website verzamelt zowel actief als passief informatie van de bezoekers. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, kunnen wij de door u verstrekte informatie gebruiken om de inhoud van onze site te verbeteren, om de site aan uw voorkeuren aan te passen, om (op uw verzoek) informatie te verstrekken en voor onze marketing- en onderzoeksactiviteiten.

 
Print deze pagina
FRNL |