Partners

Teneinde ons productgamma en onze diensten uit te breiden zijn wij een aantal specifiek geselecteerde partnerships aangegaan. Deze bedrijven zijn complementair in hun producten en onderschrijven eveneens dezelfde waarden als IDPHAR. Ze worden door ons dan ook als echte partners behandeld.
 
Samen met ZENOPHAR, TIBOTEC, EUBOS, PRODIVET,FRESENIUS, ULTIMED en PHARMA777 bieden wij een dus uitgebreide waaier producten aan.
 
IDPHAR erkent verschillende partners op diverse niveaus :
Gebruikers
Individuele personen of patiƫntenorganisaties worden betrokken bij het ontwikkelingsproces en/of bij de evaluatie van het product wanneer het reeds op de markt is. Op deze wijze kunnen we onze producten bijsturen en laten we deze mee evolueren met de gebruikerswensen.
Distributieketen
Zowel de gespecialiseerde farmaceutische groothandels als de apothekers en hospitalen zorgen dat onze producten in optimale en gewaarborgde omstandigheden de gebruiker kan bereiken.
Ontwikkeling
IDPHAR werkt samen met diverse universitaire laboratoria en onderzoeks- en productiebedrijven in Europa. Enkel zo kunnen de beste producten aangeboden worden.
Productgamma
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Print deze pagina
FRNL |